Ziekjes
Door: Lotje
Blijf op de hoogte en volg Lotje
15 Juni 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Het weekend was gelukkig helemaal niet slecht. Vrijdagmiddag de Loins Head beklommen. Was echt zo mooi. Cape Town by night was zo mooi. Daar een soort picknick gehouden en zo'n 1 1/2 uur naar het uitzicht gekeken. 's Avonds zijn we met zo'n 15 man naar de 'Opium' gegaan. Was echt een hele leuke tent. Drie verschillende zalen en er werd lekkere dance muziek gedraaid. Was echt een gezellig avondje. Zaterdag waren Lies en ik naar Cape of Good Hope gereden. De weg er naar toe is zo mooi. Onderweg zijn we nog even gestopt bij Boulders Beach om de pinquins te bekijken. Daarna Cape Point opgeklommen en natuurlijk een mooi foto'tje gemaakt bij het wel bekende bord van Cape of Good Hope. Was een lekker dagje. 's Avonds zijn we weer naar de 'Hemisphere' gegaan, waar ik een keertje kon drinken omdat ik een keertje niet de BOB was. Was weer een geslaagd avondje, ja ik heb het stappen ontdekt. Zondag natuurlijk DE wedstrijd gaan kijken. We waren met zo'n 200 Nederlanders in Raviki's. Die hele tent was oranje gekleurd. Was echt gezellig. Lekker bitterballen gegeten (helaas hadden ze geen kaasstengels)en WE hebben natuurlijk gewonnen!! Ben Rogier nog tegen gekomen. Hij woont echt 100 meter van die tent vandaan midden in Cape Town. 's Avonds nog met zo'n 15 man gegeten bij La Med en daar is het verkeerd gegaan. Ik begon een beetje ziek te worden. Mijn lichaam kan het allemaal niet aan natuurlijk. Het begon kouder is worden en ik begon te hoesten. Ben toen we terug waren meteen naar bed gegaan. Maandag nog wel anderhalf uur 'gewerkt', daarna wat dvd'tjes van friends gekeken en vroeg gaan slapen. Dinsdag een lange dag gemaakt, wel 2 uur gewerkt. Daarna was het ook meteen weekend. 's Middags naar Tygervalley gegaan, beetje geshopt en een nieuwe webcam gekocht. 's Avonds gekookt voor 9 man en daarna met z'n alle desperate housewifes gekeken. Woensdag de hele dag in mijn bedje gelegen. Woensdag was ik dan echt ziek. De hele dag geslapen en af en toe even naar friends gekeken, vanacht ook 13 uur geslapen, had het nodig denk ik. 's Avonds was ik helemaal alleen in de lodge omdat iedereen met de Duitsers meeging om de wedstrijd te kijken, maar ik lag toch al vroeg te slapen. Hoop dat het vandaag wat beter gaat want vanavond is de Braai en een verjaardagsfeestje. Morgen gaan we met een grote groep een weekend weg. We gaan naar Oudshoorn stuisvogelracen en we gaan nog een hike doen en hoop ik ook voetbal kijken. Na het weekend komt er weer een update.
Kusje
Kusje
15 Juni 2006 - 09:56
Els H.:
Lieve Lot,
En wij maar denken dat het zo vervelend was en verdrietig , dat je zo lang en zo ver weg gaat van iedereen.Als ik dit zo lees , heb je een fantastisch tijd met veel leuke mensen.
Ja , en dan ziek worden is ff jammer , maar daarna kun je weer volop verder met de leuke dingen.Val niet van de struisvogel Is wel hard , denk ik/Geniet maar lekker en denk aan dat koude landje waar je vandaan komt , waar het vandaag weer regent !
Dikke zoen .... Els -
15 Juni 2006 - 10:54
Clarin:
Lieve Lot,
Tja, stikjaloers natuurlijk en dat je nu toch gewoon één van ons bent en even ziek wordt maakt het toch net ff makkelijker te verteren dat jij daar zo gaaf zit....!
Nee hoor, geweldig dat je het zo naar je zin hebt. En hopleijk voel je je inmiddle salweer topfit! Je zit natuurlijk ook in een fantastische omgeving. Hoewel het hier ff mooi weer was het nu weer echt hollands: regen! Is er dus nog plaats in de lodge voor een verstekeling????
Geniet ervan!!
Liefs,
Clarin -
15 Juni 2006 - 16:08
Elise:
He Lotje,
Het klinkt allemaal erg goed. Volgens mij heb je stappen ook uitgevonden!! Hopelijk ga je een te gekke tijd tegemoet, maar na het lezen van de verhalen ben ik ervan overtuigd dat het gaat lukken. Heel veel plezier en ik blijf je volgen!! Veel liefs Elise -
16 Juni 2006 - 21:05
Sasss:
lot!!! beter worden!!is veelste leuk daar geloof ik.nederland weer gewonnen he, jippie!!!liefs kus, groetjes van mn moeder xxx -
19 Juni 2006 - 07:32
Lotte:
Snottie, wat klinkt het allemaal superleuk daar. niet vaak zegt iemand zovaak 'mooi'in een stukkie hoor! klinkt ernstig overtuigend. Geniet ervan!!! En denk eraan...as soon as your back..etentje in A'dam! kuskuskus