Cederbergen II - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lotje Heuvelings - WaarBenJij.nu Cederbergen II - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lotje Heuvelings - WaarBenJij.nu

Cederbergen II

Door: Lotje

Blijf op de hoogte en volg Lotje

11 September 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Het is echt heerlijk hier nu de lente is begonnen. Elke dag schijnt de zon en daar moeten we dan ook optimaal gebruik van maken, buiten leven dus.
Vorige week zondag ben ik daarom samen met Lucas de Chapmans Peak gaan beklimmen. In Cape Town was het echt heerlijk weer maar boven op die berg begon het lekker hard te waaien dus daar ben ik lekker verkouden van geworden. Maar het was wederom prachtig. We hadden super mooi uitzicht over Hout Bay en aan de andere kant uitzicht over de wijnlanden van Constantia. Het enige mindere aan het wandeltripje was dat we de weg kwijt waren en dus behoorlijk door moesten lopen om voor het donker weer beneden te zijn. Spierpijn de volgende dag!!!
Afgelopen donderdag ben ik naar de jaarvergadering van het James House geweest. De jaarvergadering was in een kerk en werd voorafgegaan en afgesloten door een gebed. Alle kinderen van het James House waren ook aanwezig dus het werd een beetje leuk gehouden om die kids niet te vervelen. Er werd veel gezongen tussendoor en er werden praatjes gehouden door de begeleiders, die kinderen gingen helemaal uit hun dak als de populaire begeleiders wat gingen vertellen.
Vrijdag zijn we met 12 man vertrokken naar Cederbergen (6 Nederlanders en 6 Duitsers). Het was echt een hele leuke, goede groep. We hebben 2 dagen gehiked en gisteren zijn we ook nog naar een deel geweest waar je van rotsen af kon springen een waterpool in. Was echt cool. Het was echt een vakantie weekendje. Lekker 's avonds gebraaid en rond een kampvuur gezeten en overdag active dingen gedaan.
Over 3 weken komt Derk eindelijk. Moet nu dus echt ff hard door gaan werken aan m'n paper.
In Nederland is het weer wat beter weer hoor ik. Gelukkig maar voor jullie. Over 6 weken ben ik al weer terug in Nederland, snel he!
Kus

• 11 September 2006 - 11:32

Merel:

He Lotteke, bedankt voor je mailtje! Even voor je info, het gaat Mw van den Elzen worden, haha!! Geniet van de laatste weken daar! x Merel

• 14 September 2006 - 15:46

Marjolein:

Hoi Lot,
    Was leuk om je weer eens echt goed te kunnen horen.
    Geniet nog van dit prachtige land!!
    Veel liefs
    Marjolein

• 28 September 2006 - 14:57

Emile:

Heey nichtje, Alles lekker? Wat een super leuke site heb je en wat een mooie belevenissen! Tot wanneer blijf je nog in Zuid-Afrika? Ik ga namelijk 31 oktober voor 2,5 week met 3 andere huisgenootjes naar Zuid-Afrika, de ouders van één van de jongens wonen in Johannesburg en wij hebben een hele tocht gepland en gaan ook 1 week richting Kaapstad. Zou natuurlijk echt super leuk zijn als we elkaar daar zien! Ik heb al wat dingen gezien van foto's en als ik jou foto's en belevenissen bekijk kan ik al helemaal niet meer wachten! Heel veel plezier nog, geniet ervan en laat maar weten of je er dan nog bent, kunnen we wat afspreken!(emiledrost@hotmail.com)
    Kusjes
    Emile