Namibie
Door: Lotje
Blijf op de hoogte en volg Lotje
09 Oktober 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad
30 september was het dan zo ver... Derkie kwam eidenlijk naar Kaapstad!!! Om acht uur 's ochtends stond ik te trappelen op het vliegveld, had z'n vliegtuig een uur vertraging. Ben maar weer naar de lodge gereden om ff te ontbijten en toen om negen uur hem maar echt op gaan halen. Was super leuk om hem weer te zien. Na de campus geshowed te hebben zijn we richting Camps Bay vertrokken, naar onze B&B. We hadden echt een super mooie B&B, met een prive bubbelbad op het dek. Daar hebben we lekker gerelaxed, Derk heeft even bijgeslapen en toen door om Kaapstad te laten zien. 's Avonds nog sushi gegeten en naar Goldfish geweest in the Roads House. De volgende dag naar Cape of Good Hope geweest, naar de walvissen in Kalk Bay gaan kijken en naar Groot Constantia wijn gaan proeven.
Maandag was het dan zo ver, onze reis ging eindelijk beginnen. Maandagochtend om 10.00 uur Lies opgehaald op de lodge en in de auto gestapt richting Ai-Ais, Namibie. Na 6 uur rijden kwamen we daar eindelijk aan. Was echt heel relaxed. Er zijn daar hotsprings en daar hebben we dan ook heerlijk in het warme water gezeten. 's Avonds lekker gebraaid en vroewg gaan slapen, doen we hier trouwens elke keer en 's ochtends vroeg op. De volgende ochtend zijn we doorgereden naar Luderitz. Onderweg zijn we een aantal springbokken en gemsbokken tegen gekomen. Onze eerste wildedieren die we zagen, daar hebben we dan ook heel veel foto's van gemaakt. En honderd duizend vogels tegengekomen die op de weg zitten, waar ik er een aantal van dood heb gereden (sorry Eef). Luderitz is een oud diamantdorpje. We hebben ff door het dorpje heen gelopen (3 straten) en daarna gegeten in onze B&B. De volgende dag zijn we doorgereden het Naukluft National Park in. Hier zijn de oranje zandduinen. Echt zo mooi. Het is jammer dat ik in dit internet cafe geen foto's er op kan zetten, doe ik gauw, foto's zeggen namelijk veel meer!!! 's Avonds lekker in een super mooie Country Lodge in Solitaire geslapen, met midden in de woestijn groen gras.
Na Naukluft hebben we ook nog Swakopmund aangedaan. In een super lekker visrestaurant gegeten en een beetje door het stadje rond gelopen. De dag daarna gingen we dan eindelijk meer beesten ontdekken. We gingen naar Etosha National Park. De eerste dag hebben we uren bij de zebra's en giraffen stil gestaan terwijl er daarvan echt duizenden in het park zijn. Ook hebben we van de olifanten, leeuwen, wildebeesten en duizende soorten bokken/herten genoten. Bij de waterhole van ons kamp hebben we nog een (jacht)luipaard en een rhino gezien. Was echt mazzel hebben dat we die zagen. Nu zijn we in Windhoek en morgen gaan we beginnen aan onze tocht door Botswana, waar we hopen in 3 dagen door heen te reizen.
Gaat alles goed met jullie???
Kus
P.S. O ja, we hebben de 2e dag al een ongelukje gehad. In Namibie moet je heel veel op gravel roads rijden, toen Derk reed gingen we driften en toen lagen we opeens naast de weg. Wij hadden niets maar de auto heeft flinke schade en je bent niet verzekerd voor schade op een gravel road...
Gaat alles goed met jullie???
Kus
09 Oktober 2006 - 15:55
Dieuwer:
wat leuk lieve lot! heel veel plezier nog dikke kus aan lies en derk...en tot snellll!! (jeej,jeej,jeej) -
09 Oktober 2006 - 15:59
Els H:
Lieve Lot,
Geniet van je laatste Afrika weken samen met je Derk.Zie je weer in Amsterdam eind vd maand.
Was net op Schiphol om de wereldkampioenen ( Syl-Jis-Miek-Chantal ) te verwelkomen.Wat een goede presratie van de Ned. Hockey dames.Heb je er nog een beetje van gehoord/zien ?
Dikke kus,xx Els -
09 Oktober 2006 - 17:01
Lotte B:
Lottie!!! Ben zo blij dat je weer bijna terug komt...ookal is het daar zo geweldig ;) geniet nog even van het leven daar met je vriendje-lief en see you soon!
kus -
10 Oktober 2006 - 06:28
Maartje:
lief lot, lies en derk,
veel plezier samen, heb veel te vertellen, jullie ook dus gaan elkaar snel weer zien als jullie terug zijn! tot snel en geniet! kussen -
10 Oktober 2006 - 11:11
Merel:
Lieve Lot,
Gezellig dat je weer bijna terug komt! Geniet nog even heel goed daar! Ben benieuwd naar al je verhalen!
x merel -
10 Oktober 2006 - 12:02
Sassie:
lieve lieve lot!!! disfrutate=geniet!! hele dikke kus