Adres enzo
Door: Lotje
Blijf op de hoogte en volg Lotje
30 Mei 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Ik kan gelukkig weer op mijn emailadres. Hoop dat iedereen een mailtje heeft gekregen. Ik heb dus ook nog samen met Lisanne een site, lisanneenlotje.waarbenjij.nu (lisanne en lotje). Hierop kun je meer een samenvatting lezen.
Mijn (post)adres is:
Charlotte Heuvelings (Lotje kunnen ze hier niet uitspreken)
c/o Elective Office
Mijn telefoonnummer is:
0027 768377802
Mijn skypenaam is:
lotjeheuvelings
Hoop dat alles goed met jullie gaat.
Kus
Mijn (post)adres is:
Charlotte Heuvelings (Lotje kunnen ze hier niet uitspreken)
c/o Elective Office
Mijn telefoonnummer is:
0027 768377802
Mijn skypenaam is:
lotjeheuvelings
Hoop dat alles goed met jullie gaat.
Kus
30 Mei 2006 - 13:10
Dieuwer:
lieflotje, hoest het daar tot nu toe?wanneer ben je op skype?
kus -
30 Mei 2006 - 14:56
Maartje:
lief klompmensje, wat goed om te lezen dat je het goed maakt. Heerlijk in het mooie weer!!! Mag ik naar je toe komen???? ik ga toch niet hockeyen deze zomer dus....Heb t goed daar en geniet! nou ik mail, skype je laters tot snel dikke kus -
30 Mei 2006 - 15:15
Judith:
He lieve Lottie...Nogmaals veel plezier daar en zal een trouwe fan zijn van je site xxx -
30 Mei 2006 - 15:43
Marjolein:
hoi lieverd,
ik hoop dat alles goed met je gaat, ik wens je heeel veeeel plezier! we mailen nog, kusjes
mam -
01 Juni 2006 - 09:29
Dieuwer:
lotje, we hebben thuis geen internet meer dus we kunnen ff niet op skype, thnx voor je smsje ik ga dit weekend naar pinkpop! veel plezier ik meld wel weer als de inet hebben
x -
01 Juni 2006 - 11:25
Karin Baris:
Haaaaa, die Lotje, hoe is het daar? kreeg net deze site van je moeder....hahaha -
03 Juni 2006 - 13:57
Ag:
Lottie, hoe is het daar nu? Wel net zoveel verhalen als Backie plaatsen he! Succes en have fun. Dikke kus