Lekker relaxed
Door: Lotje
Blijf op de hoogte en volg Lotje
04 Juni 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Vandaag was een lekker relaxed dagje. Gisteravond zijn we naar de Rhodes House geweest. Ik was de BOB dus was er vandaag lekker aan. Was wel gezellig met de Belgen, maar het was niet druk dus die tent viel wat tegen. Vandaag lekker uitgeslapen, in de tuin ontbeten en met de Belgen en de Duitsers naar Clifton Beach gegaan. Het was echt heerlijk weer vandaag. Lekker op het strand gelegen en de rest wat uitgebrakt, niet de zee in geweest want die is hier echt ijskoud. Daarna bij La Med (waar we ook met het team de Sunset hadden gezien) naar de zonsondergang gekeken en lekker gegeten en gedronken. Was echt een heerlijk dagje vandaag. Vanavond lekker vroeg slapen en morgen weer om 08.00 uur beginnen (terwijl jullie vrij hebben omdat het tweede pinksterdag is).
Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Als ik weer iets leuks te melden heb dan laat ik het jullie horen.
Kus
P.S. Mijn UvA mail doet het niet dus als je me wilt mailen probeer dan lotjeh@hotmail.com
Kus
04 Juni 2006 - 19:54
Ils:
Hey lot,
We hebben je gemist hoor op de afscheidsdag! (giles net niet in tranen!)Gelukkig dat je het daar wel naar je zin hebt en het zulk lekker weer is!:D
veel liefs Ils -
04 Juni 2006 - 20:08
Merel:
He Lotteke,
Klinkt goed allemaal! En al op de 2e dag meteen die ellendige tafelberg weer beklimmen...moedig van je!!
Wordt er eigenlijk nog wel wat gewerkt ?! (haha!!) x Merel -
05 Juni 2006 - 11:06
Els Hensel:
Hey Lot,klinkt allemaal leuk en als vakantie.Wat een verschil met al dat gehockey en getrain in Nederland.Hoop dat je daar een bijzondere tijd hebt.Wanneer gaat je stage nu echt beginnen ? Of is die al begonnen /
Veel liefs uit Amsterdam.Het zonnetje schijnt nu en het is lekker rustig.We hebben vrijdag een afscheidsavond gehad van Giles-Philippe-marcel en Mo.Gezellig en ontspannen.Heb je wel gemist die avond.Miek en Floor waren in Frankrijk en dus er ook niet.
Syl had erg veel leuke speeches en kadootjes.Hartstikke goed gedaan.
De 21e heeft Giles het begeleidingsteam team uitgenodigd voor een diner.Voorafgaande moeten we op de fiets allerlei kroegen aan doen.Ook moeten we iets oranje dragen , omdat Nederland speelt die avond en het restaurant een groot scherm heeft.Verder weten we niets.
Tot volgende keer.
Dikke zoen,
Els -
05 Juni 2006 - 13:19
John:
Hallo schat,
Ik ben blij dat je het zo getroffen hebt.
Leuk dat het zo'n internationaal gezelschap is.
Wat ik me wel afvraag wanneer het echte werken nou begint?
Laat eens horen wat je op die eerste werkdag allemaal te doen en te zien krijgt.laat ook nog wat foto's zien. Is je camera al gemaakt?
Kun je wellicht ook een filmpje er op zetten.
Overigens kun je met het fototoestel ook filmen.
Gr.
John