Maartje!!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lotje Heuvelings - WaarBenJij.nu Maartje!!! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lotje Heuvelings - WaarBenJij.nu

Maartje!!!

Door: Lotje

Blijf op de hoogte en volg Lotje

06 Juli 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Jippie de Pippie,
Maandag om 07.50 staat Maartje op Cape Town Airport om 12 nachtjes bij mij te komen logeren. Heb er zo'n zin. Vind het echt zo cool dat ze komt en ook weer lekker vorige week bedacht en georganiseerd (typisch Maart).
We zijn nu eindelijk echt met ons onderzoek begonnen. Gisterenmiddag hadden we nog even lekker vrij. Een heerlijke high tea gedaan in het Mount Nelson Hotel, voor 125 rand (13 euro) onbeperkt thee leuten en gebak eten (we waren echt kotsmisselijk). Het was echt een goede dag om dit te doen want het was echt kutweer, bewolkt, koud en regen. Daarna met Franzi en twee nieuwe meisje gegeten en foto's van Franzi bekeken. Vandaag van 8 tot kwart voor 5 gewerkt, dat is zelfs lang voor de locals hier, om 4 uur is iedereen klaar met werken. Net ff anderhalf uur gesport en straks dan echt braaien, ging gisteren namelijk niet door door de regen.
Gelukkig wordt het het weekend goed weer zodat we lekker oesters kunnen sleurpen, vrijdag champagne kunnen drinken (ben niet de BOB) en lekker het hele weekend dansen op live muziek. Ik heb er zin in.

MAART IK VIND HET ZO COOL DAT JE KOMT!!! IK GA EEN SPANDOEK VOOR JE MAKEN VOOR MAANDAG!!!

O, ja na het weekend zal ik proberen er weer nieuwe foto's op te zetten.

• 07 Juli 2006 - 17:46

Dieuwer:

tof voor je lot! veel plzr dit weekend! ik stuur je binnekort een paar fotos van mijn vakantie
    hou van je kus