Maartjeweek!!!
Door: Lotje
Blijf op de hoogte en volg Lotje
14 Juli 2006 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Maandagochtend Maartje opgehaald van het vliegveld, haar rondgeleid op de campus en boodschappen gedaan. Daarna nog ff gewerkt en toen met Maart en Lies naar de Canal Walk gegaan om ff te gaan shoppen voor Maart. Maart heeft namelijk alleen maar zomerkleren bij zich en het is hier helaas WINTER!!! Het regent hier nu al vier dagen, arme Maart.
We werken nu elke dag tot 14.00 uur en daarna gaan we iets leuks doen met Maart. Dinsdag zijn we wijn gaan proeven bij 'Warterford', ziet er zo mooi uit daar. Als ik later ga trouwen ga ik daar trouwen, dus ik ga alvast sparen om jullie tickets te kunnen betalen...
Dinsdagavond zijn we gaan karaoke ergens in Camps Bay. Was echt gezellig en we hebben nog gezongen ook. Lies had een heel leuk filmpje laten maken maar helaas drukte ze op het verkeerde knopje en was alles gewist, dus helaas geen bewijs meer.
Woensdag zijn we 's Middags naar 'the Waterfront' geweest, maar weer gaan shoppen. Het is hier echt k*tweer dus we moeten wel binnen activiteiten doen. Lekker pannenkoekjes gegeten en heerlijk van het weer 'genoten'. 's Avonds de braai!!! Maarts eerste braai. We hielden de braai binnen ivm met het weer. Je gelooft het niet maar elke avond is het hier helder (en overdag regent het), dus we konden lekker bij de braai staan. Was een gezellige braai, druk met veel nieuwe mensen, lekker gedanst met Lies (we zijn nog maar de enige twee) en de verjaardag van Boris (vriend van Patrick) gevierd. Het was weer een geslaagde braai. Donderdagmiddag maar weer wijn gaan proeven, nu bij 'Rustenberg'. Deze prive 'winery' heeft echt een giga groot land, met een modern ingericht wijnboederij, waar je de wijn moet rollen op de geuren goed vrij te laten komen. Daarna zijn we wat gaan eten en drinken in Stellenbosch. Vandaag zijn we naar 'Castle of Good Hope' geweest en naar de Greenmarket. Straks weer lekker sushi eten bij 'Tank' en daarna lekker dansen in 'Opium'.
Ik houd van jullie liefies!!!
Ik houd van jullie liefies!!!
22 Augustus 2006 - 21:00
Meriam.drost@hotmail.com:
Hoi Lot,
mag ik ook op jouw bruiloft komen?
meriam.